Part Of Atieyra's Life
AL-FATIHAH #MH370
Tuesday, 25 March 2014 • 06:48 • 0 comments






AL-FATIHAH



Assalamualaikum, tak tahu nak cakap ape. Terkejut , sedih , sebak semua ade. I tak tau nak gambarkan macam mane perasaan ni. Tapi berita tu tak sah lagi. Tak sah lagi yang aircraft MH370 tu terhempas kan ? Ya Allah give all the families members strenght. Aku yang takdee pertalian darah pun terase sedihnye. Lagikan families members tu. Tak sanggup aku tengok berita tadi bila tengok diorang mengamuk, menangis, meroyan . They lost people that they really love. Sedih sangat. Nak menangis pun ade. Tapi still jugak ade manusia yang TAK BERTANGGUNGJAWAB yang buat lawak dengan Tragedy ni. Hey korang ! Cuba korang imagine kalau mak,ayah or orang yang korang sayang ade dalam tu. Kuat ke korang nak hadapi semua ni ? So please, tolong fikir perasaan orang lain jugak. Tak payah nak cari cheap publisity sangat lah. Nak femes ade macam-macam cara. Tak perlu nak gunakan cara yang keji ni. Korang nak orang ramai mendoa kan korang bende-bende yang buruk. Tak nak kan ?! So please shut up. tak payah nak buat cerita yang tak betul. Tak payah nak mengutuk orang yang dalam kesusahan. Kalau korang susah nanti , takde orang nak tolong baru tau. Tolonglah buat diorang tersenyum. bukan buat diorang menangis & sakit hati. I really want to see diorang yang dalam kesusahan ni senyum. senyum. senyum je. tak perlu diorang nak  meratapi lagi. Lagi-lagi orang Islam. I tak dapat nak tolong bagi duit ke ape. Tapi I hanye mampu bagi doakan yang terbaik & sedekahkan Al-Fatihah and berikan kate-kate semangat. Sesungguh Allah sentiasa bersama orang yang berada dalam kesusahan. Don't worry Allah with us my dear. We are never walk alone. He always help us :')

ALFATIHAH
INALILLAHIWAINALILLAHIRAJ'IUN



Welcome to my blog . Please navigate around happily. I am Nor 'Atirah Basirah or you all can call me Atieyra. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Hi ! Nice to meet you. Lets read my story ! :)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Atieyra Ira