Part Of Atieyra's Life
Im Ok
Tuesday, 25 March 2014 • 09:00 • 0 comments

Assalamualaikum ,

Sakit hati sangat bile orang mengata kita. Tak salah kan kalau tegur secara baik. Tegur lah Tieyra yang tak sempurna ni. I know I am not perfect. Please ! Im begging. jangan buat orang mengata awak sebab awak cuma nak tegur seseorang tu. Kalau awak betul-betul tak suka and niat awk nak tegur die. Bukan tu cara nya. Bukan tu cara nk menegur orang. Haritu ade kakak senior tegur saye. Die  chat saye dengan tutur kata yang baik. Sikit pun saye tak marah sebab saye tau saye tak perfect. Sebenarnye saye malu kalau kena tegur macam tu. Tapi takpe, demi kebaikan saye , saye terima teguran yang BAIK tu. Tapi awk? Tieyra tau awk LELAKI. Awak, cuba awk fikir . Saye tau awk tau story and perangai saye yang buruk dulu. Saye tak kisah kalau awk nak judge saye. Tapi saye nak awk bagitau saye dengan cara elok. Tak perlu nak update status yang menyakitkan hati saye.
"INGAT CANTIK SANGAT KE UPLOAD GAMBAR FREEHAIR TUH? FIKIR DULU SEBELUM BUAT"
Wow sungguh terasa hati ini -,-"
Tak payah la nak update status macan tu. Saye tak akan ubah diri saye kalau orang tegur saye macam tu. 
Tieyra still ingat lagi. MAKHLUK ALLAH ni dulu. Die selalu cakap he will take care of me. Protect me . He don't want see me crying again. He don't want to see IM BROKEN again. But now Tieyra nak bagitau, die dah buat Tieyra betul-betul BROKEN . Seriously sakit hati sangat-sangat bila die buat Tieyra macam ni. Selama ni Tieyra respect die. Jumpe die Tieyra senyum. Tieyra selalu fikir positive pasal die. Tapi why ? Baru Tieyra kenal perangai die lepas die buat Tieyra macam ni. 

Im totaly BROKEN !





Welcome to my blog . Please navigate around happily. I am Nor 'Atirah Basirah or you all can call me Atieyra. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Hi ! Nice to meet you. Lets read my story ! :)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Atieyra Ira