Part Of Atieyra's Life
Last week's story.
Saturday, 12 April 2014 • 02:21 • 0 comments

Assalamualaikum and Hye !

 Best sangat last week punye rutine. Hari Khamis bertolak pergi Mayang Sari Beach Resort. Hari Jumaat petang sampai sekolah. Walaupun sekejap je tapi best sangat & berbaloi sangat. Memang tak rugi la kalau pergi. Best sangat sebab time tu je dapat release tension. Best best best tak terkata la. Memang best gile laaa. Betul-betul release tension. Dapat tengok scenery yang sangat cantik. Pantai :) Angin pantai. Permandangan yang sangat-sangat cantik. Lagi cunn bile tambah dengan photography camp. Tieyra ni memang type of human yang gile camera. Lagi best la kan ? My favourite teacher pun ikut sekali. Die dah macam my MAMA at school. Semua bende yang terjadi Tieyra story kat die. Although pasal family, pasal boyfie, pasal kawan. Kalau kat sekolah, die je faham keadaan Tieyra sekarang ni. I love her so much. Tak kisah la orang cakap ape pun. Die tetap my favourite teacher ever <3 I love youu Cikgu. Okay back to my story. Camp tu sangat-sangat bagus for me coz bagi banyak information pasal how to capture a very good picture. How to kawal exposure and the others laa. And I really hope one day  I will get a DSLR. InsyaAllah one day. Walaupun camp tu dengan form 5. Tapi seriously form 5 yang dekat sekolah garang gile. Tapi bile luar sekolah they are very sporting senior. Thats make me feel comfortable to be their friends too. Tieyra hope jugak tahun depan ade lagi camp ni and I really hope dapat pergi for next year. Nanti Tieyra upload gambar-gambar tu semua kay?

KEEP YOUR CHIN UP AND SMILE ALWAYS.




Welcome to my blog . Please navigate around happily. I am Nor 'Atirah Basirah or you all can call me Atieyra. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Hi ! Nice to meet you. Lets read my story ! :)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Atieyra Ira